top of page

Hitta din optimala hälsa

 Med trygg behandling för en smärtfri kropp

Mitt mål är att återställa kroppens funktion, så att leder, muskler och nerver kan jobba i tillsammans i sitt mest optimala läge. Det är då besvär lindras eller försvinner helt. 

Därav Refunction - som betyder återfunktion

Carl Klöfverskjöld,
Leg. Kiropraktor, Grundare av Refunction

Ditt val

På Refunction vill vi hjälpa dig att förstå din kropps funktion och därefter hjälpa dig att hitta tillbaka till optimal hälsa. Det finns många faktorer i ditt liv som påverkar kroppens funktion, både negativt och positivt, detta kan du själv påverka. Samarbetet mellan dig som patient och oss som terapeuter är därför viktig för att hitta dessa faktorer, och på så sätt kunna påbörja ett förebyggande arbete. Refunction ger dig redskapen om hur du bäst stimulerar de positiva faktorerna i arbetet samt i din vardag. Vi hjälper dig att hitta vägen till din nya funktion i kroppen.

Kiropraktik

Kiropraktik är en av världens största primärvårdsgrupper, efter läkare och tandläkare. Kiropraktik tar hänsyn till hela din kropp och ser kost, motion, livssituation och nervsystem som ett sammanhängande nätverk. Det är en nutida läkekonst och vetenskap vars målsättning är att stimulera kroppens medfödda förmåga till självläkning.

Boka nu
bottom of page